preloader_img

SUUNTO AMBIT3 VERTICAL Sportóra

123 900 Ft‎

-10%

111 510 Ft‎ (Áfával)

A feltüntetett ár akciós/kedvezményes ár!
 • Van
 • Nincs

Kívánságlistához ad

Online fizetési partnerünk

Online fizetési partnerünk

Ehhez a termékhez nem jár hűségpont, mert már tartalmaz kedvezményt.


Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS Black (fekete) óra, fejlett outdoor és multisport funkciókkal. Új taggal bővült az Ambit3 óracsalád – a Vertical Multisport GPS-el. Ez az új modell olyan sportoknál nyújt segítséget, amiknél nélkülözhetetlen a szintkülönbség folyamatos nyomon követése, rögzítése és kielemzése, mint például a kerékpározás, terepfutás, hegymászás, túrasízés, túrázás. Utad a csúcsra az egyetlen, ami számít, mindegy, hogy az egy hegy megmászása, vagy az eddigi legjobb időd elérése.

Suunto Ambit3 Vertical a tuti GPS óra sporthoz, felfedezéshez, kalandhoz. Utad minden lépésén vezet biztosítva minden adatot fejlődésedhez, és hogy biztonságban legyél küldetésed minden lépésénél. Smart mobil kapcsolat iPhone/iPad termékekkel, amivel felturbózhatod, újra élheted és megoszthatod élményeidet.

Éld meg a kalandot a Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS sorozattal!


Termék leírása

Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS órák

                                                     Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS órák

Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS Black óra. A könnyű szerkezetű Ambit3 Vertical GPS óra beépített légköri nyomásérzékelővel, az adott útvonal magassági profiljának kijelzésével, rezgés funkcióval és még számos multisport funkcióval – futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, stb. – rendelkezik.

Mint mindegyik Ambit3 GPS óra, méri a sebességet, a megtett távolságot és a Suunto Smart Sensor™ pulzusmérő övvel mutatja többek között az aktuális pulzust és a regenerációs időt. Teljesen új a GPS antenna kialakítása az órában, ennek köszönhetően megjelenése karcsúbb, hordása kényelmesebb lett még vékony csuklón is. A kompozit (polyamide) óratok rendkívül merev és nagyon könnyű, az ásvány kristály óraüveget pedig rozsdamentes acél  gyűrű rögzíti.

Suunto Ambit3 Vertical akció közben
Suunto Ambit3 Vertical akció közben

A szintkülönbség profil használatával valós időben követni tudod, hogy milyen magasságokat teljesítesz/teljesítettél az adott útvonalon. Kielemezheted teljesített szintkülönbségeid napi, heti, havi, illetve éves átlagát is. Ha edzéseid közben fontos tényező a szintkülönbség, jó órát választottál – valós idejű adatokat mutat az edzéshatékonyságról, a terep nehézségi fokáról. Ha a teljesítményedre vagy kíváncsi, a Stryd Powermeter™-rel ez már lehetséges! 

 Kapcsolódj vezeték nélkül iPhone-odhoz és használd az ingyenes Suunto Movescount™ app-okat, hogy akár menet közben beállíthasd, vizuálisan felturbózd, újraéld és megoszd kalandjaidat. Jobb társat nem is találhatsz! Megtervezheted edzéseidet a Suunto Movescount™ app-ok segítségével, alkalmazásukkor pedig hagyd, hogy az óra rezgésfigyelmeztetés funkciója legyen a segítségedre. A Suunto Movescount™ az útvonalak megtervezésénél topográfiai térképekkel és magassági információkkal is segíthet. A letölthető app-okkal személyre szabhatod az órád, megoszthatod edzéseidet, útvonalaidat ismerőseiddel, sporttársaiddal, és bejövő üzeneteidről, hívásaidról figyelmeztetést is kapsz.

 • Mobiltelefonról állítható az összes eddig csak számítógépen elérhető konfiguráció, így akár a pálya szélén, vagy a hegy lábánál is még meggondolhatod, hogy mit szeretnél egy bizonyos kijelzőn aznap látni és annak megfelelően tudod módosítani Ambit3 órádat mobiltelefonodon keresztül, ami 1-2 másodperc Bluetooth szinkronizálás után azonnal megjelenik az órán is.
 • A legtöbb gyártó azon fáradozik, hogy az okostelefon adatai jelenjenek meg az óra kijelzőjén, a Suuntonál ez másképp van, vagyis kétirányú, tehát az okostelefon adatai megjelennek az órán, míg az óra adatai is megtekinthetők a telefon lényegesen nagyobb kijelzőjén. És hogy ez miért jó? Pl. kerékpározás közben az Ambit3 útvonal térképe megjeleníthető az okostelefon kijelzőjén, ami  kormányra szerelve egy sokkal jobban látható méretű képernyőt eredményez. De nemcsak a képernyő méret miatt érdekes ez a megoldás, hanem azért is, mert eközben a telefon akkuja nem merül olyan gyorsan, hiszen a GPS jelet az Ambit3 óra veszi és a telefon csak megjeleníti. Ez nem csak az akkuidőre, de a GPS vétel minőségére is jó hatással van.
 • És ahogy említettük, a dolog fordítva is működik, tehát edzés közben Ambit3 órádon láthatod bejövő hívásaidat, SMS-eidet, push üzeneteidet.
 • Ambit3 órád okostelefonoddal együtt action kamerává válhatnak, ahol a filmre és a készített fotókra ráadásul az éppen rögzített óra adatok is, mint egy felirat felkerülnek – tehát pl. aktuális sebességed, az idő, pulzusod, vagy amit éppen ott látni szeretnél. Az edzés valós időben a Google Earth-ön visszajátszható úgy, hogy a közben készített fotók és videók is a készítés helyénél megjelennek és lejátszhatók.
 • Aktivitás napló napra és hétre bontva, pontosan követheted hol tartasz terveidhez képest.
Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS
Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS

A LEGFONTOSABB ÚJDONSÁGOK:

 • Az Ambit2-höz képest megduplázott memória.
 • Az új Suunto Smart Sensor sokkal kisebb, mint az eddig Suunto pulzusmérő pántok.
 • Egyedüliként a piacon a Suunto Smart Sensor képes úszás közben, víz alatt rögzíteni az adatokat és amint az Ambit3 hatókörén belül kerül (akár a medence falánál fordulóknál) másodpercek alatt szinkronizálja a pulzusadatokat az órával, amin az számokkal, vagy grafikonnal is megjeleníthető. Így tehát jelenleg egyedül a Suunto tudja az úszás lap/távolság/karcsapás és az úszás közbeni pulzus kombinációját mérni és mutatni.

IDŐTÁLLÓSÁG – MEGÚJULÁS

A Suunto Ambit család követi a technikai fejlődést és a felhasználók igényeit, velük együtt fejlődik. A www.movescount.com oldalon keresztül használható edzésprogramok, beállítási lehetőségek és app-ek hada várja, hogy csatasorba állhasson az oldaladon. És ha valamit nem találsz, akkor programozhatod saját app-edet is.

PEAK TRAINING EFFECT

Annak érdekében, hogy a Training Effect (TE) fogalom jobban kifejezze amit jelent, a Suunto átnevezte Peak Training Effect-nek (PTE). A PTE megmutatja egy adott edzés hatását a maximum aerob teljesítményedre – a leghatékonyabban közepes és intenzív edzés esetén használható. A mért érték összefüggésben van az aktuális edzettségi szinteddel, így minél fittebb vagy, annál keményebben kell dolgoznod, hogy egy magasabb PTE értéket érj el.

REGENERÁCIÓS IDŐ

A Regenerációs idő megmutatja, hogy a testednek mennyi időre van szüksége az edzés okozta stresszből való felépülésre. Az érték az edzés időtartamán és intenzitásán alapul, csakúgy, mint az általános fáradságon, mely akkumulálódik akár alacsonyabb intenzitású edzéseknél is. A Regenerációs idő összeadódik, ha a következő edzésedet a Regenerációs idő lejárta előtt teljesíted. A pontosan megadott Regenerációs idő biztosítja számodra, hogy soha ne eddzed magad túl, de a maximális hatékonysággal fejlődj.

3D KOMPASZ

Egy konvencionális kompaszt vízszintesen kell tartani ahhoz, hogy pontos mérést kapjunk. A Suunto 3D kompaszai kompenzálják az óra megdöntését, lehetővé téve ezáltal, hogy csuklód akár 45 fokos dőlésszöge mellett is pontos értéket olvashass le.

BEÉPÍTETT GPS

A Suunto Ambit3 család is a SiRFstarIV™ technológiát használja. A vevő egység nagyon érzékeny, ami  segít az Ambit3 órának abban, hogy versenytársaihoz képest hihetetlen gyorsan megtalálja a kapcsolatot a szatellitekkel, illetve egy stabil, megbízható kapcsolatot tartson velük.

FusedSpeed™

A Suunto egy új, szabadalmaztatott technológiát fejlesztett ki a sebesség mérésére FusedSpeed™ néven. A megjelenített sebességi adat egy egyedülálló kombinációja a GPS és a gyorsulás mérő szenzor adatainak. A gyorsulás függvényében szűrik a GPS jeleket, ami folyamatos sebességnél egy sokkal pontosabb mérést, sebesség változásnál pedig egy sokkal gyorsabb reakciót biztosít.

APP ZONE ÉS APP DESIGNER

Új szintre emeli a sportórák testre szabhatóságát. Rengeteg mérő és számlálólehetőség, illetve előrejelző funkció adható az Ambit3 órádhoz. Ezek elérhetőségéhez kattints a Movescount.com-on az App Zone-ra, és nézd meg milyen applikációk érhetőek el számodra már most. És ha nem találtad meg amit kerestél, akkor hozd létre a saját app-edet!

MULTISPORT

 • 15 órás akkumulátor működési idő, 5 másodpercenkénti GPS adatrögzítésnél (60 másodpercenkénti adatrögzítésél 100 óra)
 • Sebesség, lépésszám, távolság mérés (FusedSpeed™)
 • Kombinált, és így rendkívül pontos magasságmérés (FusedAlti™)
 • Útvonal navigáció, ami vissza is nézhető
 • Iránytű
 • Napfelkelte/napnyugta időpontja
 • Pulzusmérés úszás közben **
 • Kerékpáros erőmérő támogatás (intelligen Bluetooth)
 • Több sport egy edzésen belül
 • Intervallum edzés megtervezése *
 • Tevékenység alapú gyógyulási idő
 • Gyors regenerációs idő és az alvás helyreállási tesztek (Firstbeat™) **
 • Folyamatosan bővülő program választék a Suunto Movescount App-ek révén
 • Nyelvek: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, ZH

MEGTERVEZHETŐ ÉS NYOMON KÖVETHETŐ SZINTKÜLÖNBSÉG

 • Útvonaltervezés a letölthető topográfiai térképek alapján ***
 • Magassági profil és összes megtett “megmászás” kijelzése ***
 • Az aktuális útvonal magassági profilja
 • Rezgésfigyelmeztetés funkció
 • Valós idejű emelkedő-, és lejtőszög %-os értékben ****
 • Teljesített szintkülönbség napi, heti, havi, illetve éves átlaga
 • Stryd Running Powermeter™-rel kompatibilis
 • Kompatibilis a Bluetooth Smart™ Sensor pulzusmérő övvel

ÉLD ÁT ÚJRA ÉS OSZD MEG

 • A mobilodra érkező értesítések az órádon is megjelennek *
 • Fotókat adhatsz hozzá teljesített útvonalaidhoz Movescount App-okkal
 • Készíts videót egy-egy edzésedről, és akár 3D térképen is visszanézheted őket, miközben a legfontosabb adatok az óráról – pulzusod, tengerszint feletti magasság, sebességed, stb. – láthatóak a felvételen és a fényképeken *
 • Éld át újra és oszd meg tapasztalataidat a közösségi médiákban

* Suunto Movescount™ App-okkal
** Suunto Smart Sensor™-ral
*** A Movescount.com-on
**** Suunto App-okkal

   A SUUNTO MOVESCOUNT APP-EL KOMPATIBILIS KÉSZÜLÉKEK: 

 • iPad 3 vagy annál újabb generációk
 • iPad Mini/iPad Air
 • iPhone 4s/iPhone 5/iPhone 5c/iPhone 5s
 • iPhone 6/iPhone 6+
 • iPod touch 5. generáció
 • Android

Fontos! Az Ambit3 órák Bluetooth kompatibilis, intelligens eszközök. Nem kompatibilisek az ANT + ™ (pl Suunto ANT POD™-dal, a Suunto Dual™-lal vagy a Suunto ANT™ övvel)!

Suunto Ambit3 Vertical méretei
Suunto Ambit3 Vertical méretei

MŰSZAKI ADATOK

 • Előlap: rozsdamentes acél
 • Óraüveg: ásványi kristály
 • Ház: kompozit (polyamide)
 • Óraszíj: szilikon
 • Szín: fekete (black)
 • Átmérő: 50 mm
 • Magassága: 15 mm
 • Súly: 74 gramm
 • Vízállóság: 100 méter (ISO 6425)
 • Az akkumulátor töltöttsége óra üzemmódban: 14 nap
 • Akkumulátor típusa: újratölthető lítium-ion
 • Frissítések (firmware)
 • Idő/dátum kijelzés
 • Ébresztés: 1 napi ébresztés
 • Két időzóna kijelzés
 • GPS időmérő
 • Automatikus nyári időszámítás
 • Időzítő (visszaszámlálás) funkció
 • Stopper
 • Rezgésfigyelmeztetés
 • Háttérvilágítás: led
 • A háttérvilágítás beállítható: fényerő/mód
 • Gomb-zár: testre szabható
 • Pozitív/negatív kijelző beállítható
 • Kijelző típusa/felbontása: mátrix (128 x 128)
 • Akkumulátor kijelzése/töltöttségi szintje: ikon/százalékban
 • Beállítható mértékegységek: metrikus ill. angolszász

   CSATLAKOZTATHATÓSÁG, KOMPATIBILITÁS

 • Kompatibilitás okostelefon-rendszerekhez: iOS, Android
 • Adatátvitel: vezeték nélküli (Bluetooth), USB
 • Óra testreszabása: vezeték nélküli adatátvitel (Bluetooth), USB
 • Csatlakozás az eszközök között: Bluetooth Smart™
 • Movescount™ kompatibilis
 • Kompatibilis a Suunto Movescount App-okkal
 • A telefon értesítései az órára: Movescount app-okkal
 • A telefon lehessen az óra másodlagos kijelzője:  Movescount app-okkal
 • A fotókra rákerülhessenek az óra által mért adatok:  Movescount app-okkal
 • A Suunto videókon látszódjanak az óra által mért adatok, ill. szerkesztés:  Movescount app-okkal

   SUUNTO ALKALMAZÁSOK

 • Maximálisan használható alkalmazás mennyisége sport módban: 5
 • Az óra által mért adatok naplózása
 • A tevékenységekhez leginkább használható alkalmazások ajánlása
 • Idő, GPS, pulzus, időjárás és magassági adatok
 • Adatok futáshoz, kerékpározáshoz és úszáshoz
 • A gyakorlatban, edzésnél használható matematikai függvények, “ha/akkor még”-logika, hang, háttérvilágítás, stb

   IRÁNYTŰ

 • Digitális iránytű
 • Fő égtájak kijelzése
 • Deklinációs korrekció
 • Irányrögzítés iránykövetéssel
 • Billegés-kiegyenlítés (45°-ig)
 • Eltérés korrekció
 • Irányskála: fok/mil
 • Iránytű mutat: Észak
 • Iránytű pontosság: 5°
 • Iránytű felbontás: 1°

   ÜZEMELTETÉSI KÖRNYEZETRE VONATKOZÓ ADATOK

 • Üzemi hőmérséklet: -20° C és + 60° C / -5° F és + 140° F
 • Tárolási hőmérséklet: -30° C és + 60° C / -22° F és + 140° F
 • Ajánlott hőmérséklet akkumulátor töltésekor: 0 °C és + 35° C / + 32° F és + 95° F

KÜLTÉRI FUNKCIÓK

   GPS NYOMKÖVETŐ ÉS NAVIGÁCIÓ

 • Műholdas rendszerek: GPS, GLONASS *
 • GPS felvételi sebesség: legjobb (1,5 mp./rögzítés), jó (5 mp./rögzítés), ok (60 mp./rögzítés)
 • Akkumulátor működési ideje, ha a GPS aktív (rögzítési intervallumokat lásd fent.): 10, 15 és 100 óra
 • Koordináta rendszer:
  WGS84 Hd.d °
  WGS84 Hd ° m ‘S, S’
  WGS84 Hd ° mm; UTM
  MGRS; brit (BNG)
  finn (ETRS-TM35FIN)
  finn (KKJ)
  ír (IG)
  svéd (RT90)
  svájci (CH1903)
  UTM NAD27 – Alaszka
  UTM NAD27 – Conus
  UTM NAD83
  Új-Zéland (NZTM2000)
 • Waypoint és navigáció a megjelenített útvonal alapján
 • “Érdekes” pontok száma (POI-k): max. 250
 • Hazatalálás funkció
 • Kiindulási ponthoz vissza – az addig megtett útvonalon (Track Back)
 • Útvonal naplózása – visszanézhető, megosztható *
 • Egy útvonalra rögzíthető útpontok száma / POI-k száma az órán: 1000 / 250
 • Útvonal tervezés magassági profillal *
 • Adott útvonal magassági grafikonja
 • SiRF Star IV GPS szenzor

MAGASSÁGMÉRŐ

 • Barometrikus magasság
 • GPS által mért magasság
 • Kombinált, GPS és barométer által mért magasság (FusedAlti™)
 • Magassági grafikon
 • Összes emelkedés / süllyedés: légnyomás alapú
 • Függőleges sebesség: légnyomás alapú
 • Automatikus alti. / baro. profil
 • Szintkülönbség **
 • Magasságmérés adatrögzítési gyakorisága: 1 vagy 10 mp
 • Felbontás: 1 m
 • Mérési tartomány: -500 – 9999 m
 • Összes emelkedés

   IDŐJÁRÁS

 • Hőmérséklet
 • Hőmérséklet kijelzése: -20° C és + 60° C / -4° F és + 140° F
 • Mérési pontosság: 1°
 • Ár-apály információk

EDZÉS ÉS SPORT FUNKCIÓK

SEBESSÉG ÉS TÁVOLSÁG

 • GPS alapú sebesség és távolság mérés: integrált
 • Foot POD támogatás: Bluetooth Smart™
 • Bike POD támogatás: Bluetooth smart™
 • Távolság alapú automatikus köridő
 • Edzésnapló rögzítési idő: 1 és 10 mp

PULZUSMÉRÉS (pulzusmérő pántot igényel)

 • RR intervallum
 • Pulzusszám / perc (BMP)
 • Pulzusszám % a max. pulzusszámhoz képest
 • Pulzusmérés vízben, úszás közben: Suunto Smart Sensor™-ral
 • Valós idejű, átlagos és maximális pulzusszám
 • Pulzus limitek megadása
 • Pulzuszóna tartományok megadása *
 • EPOC & V02 max értékek *
 • Valós idejű szívfrekvencia grafikon
 • Kalória
 • Peak Training Effekt
 • Regenerációs idő
 • Valós idejű EPOC **
 • Pulzusmérés gyakorisága: 1 és 10 mp

   EDZÉS, TERVEZÉS ÉS ELEMZÉS

 • Idő
 • Köridők: > 1000
 • Automata start/stop funkció (autopause)
 • Automatikus képernyőnézet váltás edzésfunkcióban
 • Szabad memória kapacitás kijelzés
 • Sebesség és pulzus alapú edzésirányítás
 • Interval időzítők
 • Letölthető edzéstervek a Suunto Movescount™-ról
 • Aktivitás alapú regenerációs idő
 • Alvás regeneráció teszt (Firstbeat™)
 • Gyors regeneráció teszt (Firstbeat™)
 • Tevékenység felmérés
 • Edzés összefoglaló az órán köridő részletekkel
 • Személyre szabható sport módok és kijelzők: 10 mód, módonként 8 képernyővel
 • Edzés analízis *
 • Edzésnapló leírás képtámogatással *
 • GPS útvonal analízis *
 • Kompatibilis online sport közösségi oldalakkal: pl. Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness, stb.
Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS - a multifunkcionális sporttréner
Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS – a multifunkcionális sporttréner

   MULTISPORT

 • Sportok közötti váltás edzés közben
 • Konfigurálható, testre szabható multisport módok
 • Multisport edzés összefoglaló
 • Edzés utáni analízis sportokra lebontva *
Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS - hű társ fejlődésed útján
Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS – hű társ fejlődésed útján

   FUTÁS

 • Pontos ütem/sebesség (FusedSpeed™)
 • Futás teljesítmény (Firstbeat™)
 • Valós idejű átlagsebesség
 • Lépésszám: óra jelzi, vagy Foot POD
 • Foot POD kalibrálás: kézi, vagy GPS
 • Átlagos lépéshossz **
 • Virtuális futótárs (Ghost Runner) **
 • Várható maratoni célba érkezés számítás **
 • Köridő összehasonlítás kilométerenként / mérföldenként *
 • Futás teljesítmény mérés Stryd™ érzékelővel
Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS - kerékpáron is pótolhatatlan
Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS – kerékpáron is pótolhatatlan

   KERÉKPÁR

 • Sebesség
 • Valós idejű átlagsebesség
 • Többszörös Bike POD támogatás
 • Cadence (láb fordulat) POD támogatás Bluetooth Smart™ szenzorral
 • Hegy meredekség valós időben **
 • Wattmérés maximum és átlag Bluetooth Smart szenzorral
 • Bike Power Watt szenzor mérési sűrűség (power szenzorral): 3 mp, 10 mp, 30 mp
 • Köridő és körhöz tartozó Bike Power (power szenzorral)
 • Watt eloszlás és grafikon * (power szenzorral)
 • Csúcsteljesítmény görbe csúcsteljesítményre lebontva * (power szenzorral)
 • Normalizált teljesítmény (Suunto Apps / TM by Training Peaks) **
 • Aerodinamikai ellenállás valós időben ** (power szenzorral)

   ÚSZÁS

 • Úszás tempója és távolsága uszodában
 • Úszás tempója és távolsága nyílt vízben
 • Pulzusszám mérés úszás közben Suunto Smart Sensor™-ral
 • Úszásidő medence hossz és kör (lap) szerint, valamint totál úszásidő
 • Csapás-sűrűségszámolás és –típus
 • Úszásmód felismerés személyes úszóstílus oktatással
 • Karcsapás hatékonyságmérés (SWOLF)
 • Automatikus interval
 • Körök dinamikus táblázata karcsapás, tempó és idő megjelenítésével

Értékelések

Írd meg véleményed

SUUNTO AMBIT3 VERTICAL Sportóra

SUUNTO AMBIT3 VERTICAL Sportóra

9 hasonló termék: