preloader_img

L40154600

Salomon AGILE 2 SET - URBAN CHIC/SHADOW

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

24 990 Ft‎ (Áfával)

Kívánságlistához ad

Online fizetési partnerünk

Online fizetési partnerünk

Ennek a terméknek a megvásárlásával 24 hűségpont. A kosárad összesen 24 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 960 Ft‎.


Az AGILE 2 SET tökéletes választás egy gyors futáshoz a városban. Minimalista és kényelmes, tökéletes társ rövidebb, intenzív futáshoz.

Szuperkönnyű, szupergyors folyadékpótlás rövidebb távú futáshoz, a feltétlenül szükséges kiegészítők hordozására. Az úgynevezett "Power mesh" hálós szerkezet rugalmasságot és stabilitást kölcsönöz az AGILE 2 SET futó mellénynek, hogy intenzív mozgás közben is biztonságban tudhasd a felszerelést. Soft kulacs, kulcs, bankkártya, gél és még egy könnyű futódzseki is könnyedén elfér benne. A mellény hátulján található fényvisszaverő elemek jó láthatóságot biztosítanak városi futások alkalmával.

 Kényelem mozgás közben Az ultrakönnyű hevederes kialakításnak köszönhetően leveszi a terhet a vállakról, hogy kizárólag a mozgásra összpontosíthass. Az állítható dupla pánt stabilitást biztosít, míg a 3D hálós rendszer a megfelelő szellőzésről gondoskodik. 

Értékelések

Írd meg véleményed

Salomon AGILE 2 SET - URBAN CHIC/SHADOW

Salomon AGILE 2 SET - URBAN CHIC/SHADOW

30 hasonló termék: