preloader_img

Salomon S/LAB SENSE 2 SET - TRANSCEND BLUE/BLACK

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

39 990 Ft‎ (Áfával)

Kívánságlistához ad

Online fizetési partnerünk

Online fizetési partnerünk

Ennek a terméknek a megvásárlásával 39 hűségpont. A kosárad összesen 39 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 1 560 Ft‎.


A minimalista S/LAB SENSE 2 SET futómellény segít az alapfelszerelés lehető legegyszerűbb tárolásában, amikor az elsődleges cél a praktikum. Élsportolók bevonásával készült, élsportolók részére.

Az S/LAB SENSE 2 SET futómellény sikere minimalista stílusában, és aprólékosan kidolgozott részleteiben rejlik. Egy pillanat alatt lehetővé teszi a folyadékpótlást.

  •   Kényelem és minimalista kialakítás A mindössze 100 grammos S/LAB SENSE 2 SET szuperkönnyű viselet. Anyaga lélegzik és hálós kialakítása révén elvezeti az esetleges kellemetlen szagokat és nedvességet. A kidörzsölődésre hajlamos területeken is védi a bőrt.

  •   Stabil és biztos illeszkedés Amint kipróbálod az S/LAB SENSE 2 SET futómellényt eszedbe sem jut többé, hogy táskát cipelj magaddal. Észrevétlenül mozog a testtel és a súly egyenletesen oszlik el a mellény elülső és hátsó oldalán. Sensifit kialakításáva révén kényelmesen, akadályok nélkül körbeöleli a testet.

  •   Könnyen hozzáférhető Gyors és könnyű hozzáférhetőséget biztosít mindenhez, amire csak szükséged lehet futás közben. A mellény elején elhelyezett folyadéktároló mozgás közben is könnyen elérhető. Ideális súlyeloszlása és praktikus kialakítása teszi kiemelkedővé a futómellények között. 

Értékelések

Írd meg véleményed

Salomon S/LAB SENSE 2 SET - TRANSCEND BLUE/BLACK

Salomon S/LAB SENSE 2 SET - TRANSCEND BLUE/BLACK

30 hasonló termék: