preloader_img

Salomon XA - ENDURO BK/LIME GREEN

49 990 Ft‎ (Áfával)

Kívánságlistához ad

Online fizetési partnerünk

Online fizetési partnerünk

Ennek a terméknek a megvásárlásával 49 hűségpont. A kosárad összesen 49 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 1 960 Ft‎.


Úttalan utakon szeretsz futni? Akkor itt a megoldás, a legdurvább, járatlan terepre termett XA Enduro futócipő személyében, amelyben a Salomon legprofibb terepfutó technikái ötvőződnek a beépített elasztikus kamásli nyújtotta kényelemmel és biztonsággal.

Termék leírása

Az XA Enduro extrastabil felépítése szinte kiköveteli hogy hagyd magad mögött a jól karbantartott ösvényeket és fedezz fel eddig járatlan utakat. Advanced Chassis sarokmerevítése stabilan és csúszkálás mentesen tartja lábadat a legegyenetlenebb terepen is, formázott középtalpa hatékonyan nyeli el a lábadat érő terheléseket, a talp teljes hosszában végigfutó Profeel Film védő talpmerevítés pedig óvja lábad az alulról érkező ütések, kövek és kiálló tereptárgyak ellen így a környezet nem befolyásolhat a futócipő által nyújtott dinamikus és stabil futás élményében még hosszú távokon sem. Új fejlesztésű, Wet Traction Contagrip talpa nedves, csúszós, saras felületeken is biztos tapadást nyújt. Az XA Enduro futócipő talán legszembetűnőbb újítása a beépített elasztikus kamásli, amely amellett, hogy rugalmas kivitele révén bokádat is tartja, távol tartja cipődtől a külső szennyeződéseket, nedvességet, sarat és kőtörmeléket, így végre elfelejtheted a kavicsos sárban cuppogó lábaid nem túl kellemes emlékét.

A Salomon XA Enduro terepfutó cipő nedves, sáros terepen is jól tapadó Wet Contagrip talpa a Profeel Film védőbetéttel

A Salomon XA Enduro terepfutó cipő nedves, sáros terepen is jól tapadó Wet Contagrip talpa a Profeel Film védőbetéttel

Technikai specifikáció:

 • Egy rétegű, nylonnal kombinált nyitott szintetikus szövethálós felsőrész, mely extrém lélegzőképességet és ellenálló képességet az a cipőnek.
 • Védő gumi réteg a cipő orránál ,hogy sziklás terepen és lejtmenetben se rúghasd le ujjaid, körmeid.
 • Ragasztott, szintetikus sárvédő körperem, mely a cipőn körbe futva védi azt a kosztól, szennyeződésektől és mechanikai behatásoktól.
 • Quicklace gyorsfűző, mellyel egy mozdulat alatt oldható és szorítható a cipő, a nyúlás mentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legdurvább körülmények között is.
 • Lace Pocket zseb a fűző számára, ahova az teljesen eldugható, így a kilógó fűzőszár nem zavarhat a mozgásban.
 • Törésmentes fűzőszem – a fűző szemekben műanyag betét biztosítja, hogy a fűző könnyen csússzon, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.
 • Sensifit™ technológia, mely szinte körül öleli lábfejed a talptól a fűzőkig tökéletes tartást biztosítva. Ettől már első próbánál úgy érzed, hogy a lábadra öntötték a cipőt.
 • Beépített elasztikus kamásli, amely távoltartja a sarat, apróbb kavicsokat és szennyeződéseket a cipő belsejétől ráaádásul még a bokát is stabilizálja futás közben.
 • Formázott, habosított EVA középtalp, amely maximális ütéselnyelést és stabilitást biztosít.
 • Advanced Chassis™ sarokmerevítés, maximalizálja a biztonságot, a mozgás kontrollt, energia menedzsmentet, és nagy teljesítményű, nagy stabilitású és a terepviszonyokra gyorsan reagáló futást biztosít.
 • Teljes talphosszon végigfutó Profeel Film talpmerevítés, amely védelmet nyújt az alulról érkező ütések, kövek és kiálló tereptárgyak ellen.
 • Új fejlesztésű Wet Traction Contagrip talp, amely a tartósság csökkenése nélkül biztosít nedves, csúszós és saras felületeken is tökéletes, csúszásmentes tartást.
 • Talplejtés (drop): 9 mm (19-10 mm).

Értékelések

Írd meg véleményed

Salomon XA - ENDURO BK/LIME GREEN

Salomon XA - ENDURO BK/LIME GREEN

30 hasonló termék: