preloader_img

Coros Pace

69 000 Ft‎ (Áfával)

 • Fekete

Kívánságlistához ad

Online fizetési partnerünk

Online fizetési partnerünk

Ennek a terméknek a megvásárlásával 69 hűségpont. A kosárad összesen 69 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 2 760 Ft‎.


KINEK ÉS MIRE AJÁNLJUK?

Azon embereknek ajánlom, akik egy egyszerűen kezelhető sportórát szeretnének. Az óra menürendszere és kezelhetősége letisztult, viszon csak telefonos APP-ról kezelhetőek a beállítások és az edzéstervezés/ elemzés (nincs asztali gépes kompatibilitás). Érdekessége, hogy a Huawei telefonokkal is kíválóan működik. Én leginkább azoknak ajánlom, akik hétköznap egy civil órában vagy óra nélkül léteznek, s sportoláshoz keresnek egy megbízható sportórát.

LEGERŐSEBB FUNKCIÓI

 • Üzemideje hatalmas ezen kicsike női órának GPS használattal 25 óra
 • Gyorcserés szíjjak
 • Edzésterv alapú edzés vezetés
 • Regeneráció és edzéshatás elemzések
 • Úszás közben pulzusmérés csuklóról
 • Kíváló ár-érték arány

RÉSZLETESEBBEN

Egy érdekes órával állunk szemben, ami az sportórák Huawei megfelelője. A Coros ötvözi a Garmin és Suunto márkák jó döntéseit, de nem kéri el annak árát.  Az óra anyaghasználata itt a súlyra ment rá a 48 grammos óra háza műanyag számlapja viszont a repülőgép iparban használatos aluminium szilikát üveg. Óraszíjja természetesen gyorscserés. Az óra menürendszere gyors, de tudni kell, hogy nincs magyar nyelv benne. Az óra és a telefonunk lesz a két jóbarát, hiszen edzéstervezéseket, elemzéseket, óraszámlapokat és adatképernyőket is a telefon segítségével módosíthatunk.  Szenzorkompatibilitása sokszínű. Edzés után hasonlóan a garminhoz látható az edzés hatás aerob és anaerob hatása, sőt a tejsav köszöböt is számol a saját algoritmusa alapján. Edzés hatékonyság és állóképességi szintre pontoz, majd ebből adja meg a regenerációs időt. VO2 max értéket is becsül, sőt Strava és Training Peaks fiókot is hozzákapcsolhatjuk a Coros apphoz, így megnyílik a világ. A legutóbbi 7 nap edzésterhelését grafikusan mutatja, így láthatjuk milyen fázisban vagyunk. Mindezekből egyszerűen átlátható, hogy az edzés és a teljesítmény a lételeme ezen órának.

 POZÍTÍVUM

 • Jó ár
 • Egyszerű kezelhetőség
 • Nagy üzemidő
 • Huawei/ Honor és Xiaomi telefonokkal is kíválóan működik
 • Finom lágy szilikon óraszíj, mely egy mozdulattal cserélhető

 NEGATÍVUM

 • Nincs magyar nyelvű menü, szoftver

GPS -es sportóra, multisport funkciókkal és csuklós pulzusméréssel

________________________________

Függetlenül attól, hogy maratonfutásra készül vagy sokat úszik, illetve triatlonozik a Pace óra adataira lehet támaszkodni és elemzéssel van hova fejlődni. A COROS Pace emiatt lett tervezve, hogy legyen a teljesítményed mérhető és fejleszthető.

Klasszikus forma, könnyű sportóra, nagy üzemidővel

________________________________

A PACE ötvözi a könnyű és nagy üzemidejű órát. Az energia optimalizására kifejlesztett innovatív CPU-rendszerrel a PACE normál módban akár 30 napig, GPS üzemmódban pedig akár 25 órán keresztül teljesít!

Beépített csuklós pulzusmérés

________________________________

A PACE beépített pulzusmérővel rendelkezik, amely rögzíti a pulzust vízben és szárazföldön. A COROS App segítségével teljes mértékben testre szabhatja a zóna edzését úgy, hogy beállítja a tartalék és a maximális pulzusszámot. Az edzés utáni statisztikákkal együtt az óra feldolgozza ezeket az információkat, hogy megadja az elégetett kalóriákat és az intenzitások idejét.

Elemezze és javítsa teljesítményét

________________________________

Olyan adatok is elérhetőek, mint a pedálfordulat, a lépéshossz, a tempó, az ütem és a SWOLF - egyedi algoritmusaink pontosan mérik a technikát. Az Ön rendelkezésére bocsátja ezeket az adatokat, melyek szükségesek a lehető legjobb teljesítményhez.

Kényelmes és tartós óraszíj

Az órák minden része számít. Kiválasztottuk a legjobb anyagot az óraszíj felépítéséhez, amely elősegíti a csuklós pulzusmérőt a pontos leolvasáshoz. Az óra két különböző színben kapható, de számos óraszíjjal variálhatjuk megjelenését.

 

Megbízható helyzetmeghatározás

GPS, GLONASS és BDS műholdal együtt működik, így gyorsan megtalálják a helyzetet és magasságot, még a szabadban történő interferencia révén is. Ez biztosítja, hogy bárhol is legyen pontosan megismerje tartózkodási helyét.

UltraSync Technologia

________________________________

A COROS UltraSync Technology az edzés után felére csökkenti az átlagos mobilalkalmazás-szinkronizálási időt. Még a hosszú napok után sem kell percekig várni a szinkronizációra, az adatok feltöltésére.

Különféle ANT+ kompatibilis szenzorokkal is együtt használhatjuk az órát, így mellkaspánti pulzusmérés, kerékpáros sebesség és pedálfordulatmérő, illetve kerékpáros wattmérőt is kapcsolhatunk az órához.

Intelligens lépéshossz tanulás Smart Learning Stride Length

________________________________

A COROS Stride algoritmusa. Ez az egyedülálló algoritmus könnyen tanul, hogy rögzítse a személyes mozgástartományát futás közben. Ez felépíti a saját lépési modelljét, amelyet beltéri futáshoz vagy gyenge GPS-jelű területeken (például alagutakban) is használhatunk.

Értékelések

Írd meg véleményed

Coros Pace

Coros Pace

30 hasonló termék: