preloader_img

Hoka Speedgoat 4 Férfi

46 990 Ft‎ (Áfával)

Kívánságlistához ad

Online fizetési partnerünk

Online fizetési partnerünk

Ennek a terméknek a megvásárlásával 46 hűségpont. A kosárad összesen 46 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 1 840 Ft‎.


Egy olyan könnyű, rendkívül jól párnázott terep futócipő, melyben a kemény terepeket is agresszíven támadhatod és ultratávú törekvéseidet is maximálisan támogatja!

Nevét Karl Meltzer alias Speedgoat-ról kapta, aki a legtöbb 100 mérföldes verseny rekordját tartja és a „go everywhere, run everything” kitalálója.

Vibram Megagrip talpa nedves körülmények közt is ragaszkodik a talajhoz. 5 mm-es kapaszkódó "tüskéi" mind felfelé, mind lefelé haladás közben kiváló kapaszkodást és stabilitást biztosítanak. A 3D-s nyomtatott részek nagyszerű tartást adnak a felsőrésznek, a szellőzés intenzívebb a korábbi kiadáshoz képest. A cipő elülső része szélesebb, ez határozottan jót tesz a stabilitásnak és a komfortnak. Az új könnyű középtalp anyag ugyan nagyon (sőt kifejezetten) párnázott, de gyorsabb, reszponzívabb érzést ad a korábbinál. Gyors futásokhoz is használhatod, de ultrára is alakalmas szuper terepcipő!

Szélesebb lábfejre, vagy/és kifjezetten hosszú távokhoz szélesebb (wide) változatban is kapható.

Súly: 306 gramm

Drop: 4 mm (28-32)

Értékelések

Írd meg véleményed

Hoka Speedgoat 4 Férfi

Hoka Speedgoat 4 Férfi

30 hasonló termék: